Think Pink Mojito

Onlangs nam mijn lieve 7-jarige meid een dappere beslissing. Ze wou haar haren doneren voor Think Pink. De gedachte dat ze hier iemand heel gelukkig mee kan maken, doen haar oogjes blinken. Vandaag hadden we afspraak bij de kapper. Ik laat de foto’s voor zich spreken.

Patronen

Voor Lenora maakte ik een Lux Jumpsuit van Bel’etoile. Er rolden al heel wat lux kleedjes van onder mijn machine, maar aan de jumpsuits was ik nog niet begonnen. Het zit blijkbaar geweldig, ze is er helemaal zot van! (en heeft nog een bestelling geplaatst :p)

Ik greep ook nogmaals terug naar een favoriet voor Flynn, een Fons en Sien t-shirt van Wisj. Een klassieker in de kindjes hun collectie.

Stof

De liefde voor See You At Six blijft groot. Ik krijg helaas niet alles even snel verwerkt als ik zou willen, ik geloof dat deze Mojito van vorige zomer is? Aan die van deze zomer ben ik in alle geval vollenbak bezig. Er is dus nog hoop 😉 Ik kocht deze bij Madeline de Stoffenmadam EN er blijft nog over om iets voor Indigo te maken ook, thrinning for the win!

In alle geval, enorm fier op onze meid met die grote stap vandaag. We kennen ze alleen maar met Rapunzel-lang haar. Maar wat staat ze beeldig met deze korte coupe (oké oké, eigen kind schoon kind :p), helemaal klaar voor het 3de leerjaar!


smartcapture

Patroon:

Lux jumpsuit – Bel’etoile

Fons en Sien shirt – Wisj

Stof:

See you at six – Madeline de Stoffenmadam

 

 

5 gedachten over “Think Pink Mojito

Voeg uw reactie toe

 1. Wat heeft ze omi doen verschieten, was er even door in shock….Maar het staat haar toch beeldig. Een echt plaatje die 2 mojitos samen. Krijg er dorst van. Misschien voor mij ook zo een bloesje?

  Like

 2. Hallo Femke,
  Door een recente reactie van jou in een fb-groepje, ben ik hier wat gaan lezing(ook omdat ikzelf momenteel tijd niet veel anders kan 😉… hand gebroken, complicaties….komt wel goed)
  2 jaar geleden heb jij ernstige gezondheidsproblemen gehad….hopelijk ben je weer helemaal fit en gezond!
  Super van Lenora om de stap te zetten , die haartjes groeien weer hoor. Januari 2018 was mijn 1ste knipbeurt, mijn volgende afspraak in jan. 2020 ligt al vast, en zo hoop ik dat nog heel wat jaren te doen.
  Vele groetjes
  Lisette
  (Jouw kraamhulp bij Lenora geweest 😉 j

  Like

  1. Oh ik herinner je nog goed, je was kraamhulp bij Flynn (bij de meisjes had ik telkens geen). Je had hem in de draagdoek zodat ik op het gemak een douche kon nemen, fantastisch 😍 hopelijk komt alles snel in orde met jouw gezondheid. Hier is die weer dik oké, enkel een pijn waarmee ik moet leren leven 😏 heel veel leesplezier 😘

   Like

   1. Ik twijfelde … t was dus toch bij je 2de. 🙂
    Uit ervaring heb ik geleerd dat je artsen niet altijd zomaar moet volgen, ook naar je lichaam luisteren, zelf therapieën voorstellen, alternatieve therapieën proberen….t is de 2de keer dat ik dit aan de hand heb, k ga ervan uit dat ik , samen met de hulp van de huisarts weer 99% herstel.
    Grts

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: