A Belgian Kitty Cat

De derde Stik Belgique week, georganiseerd door Marjolein van Flaflinko. We blijven Belgische ontwerpers en hun patronen in de kijker zetten.

Ik heb mezelf op voorhand voor deze Belgische maand geen restricties of regeltjes opgelegd. Ik had gewoon zin om te maken waar ik zin in had… Bijgevolg komen er dan wel dezelfde ontwerpers terug aan bod. Zo ook deze week.

Patronen

Ik ging wederom voor een setje, 3 stuks om juist te zijn. Een heerlijk comfy broekje (om in te ravotten), een t-shirtje met lange mouwen (het mooie weer zal nu toch echt wel ver gedaan zijn) en een pulletje om het af te maken.

Toen de Pepper pants van Larth uit kwam, zag ik er dadelijk een broekje in voor mijn oudste. Straf genoeg rolde er dan toch eerst eentje voor de jongste van onder mijn machine. Ik was wel iets te enthousiast in het assembleren. Lees: mijn bomvolle kop tijdens een naaiweekend vond het niet nodig om de werkbeschrijving te lezen en vergat de plooitjes. Nadat ik dan de tailleband verprutst had met mislukte nestelringen, ging ik dan maar voor een elastiek. Ook goed he?

De Billie van de fantastische Zonen 09 is een veelgebruikte favoriet, maar dat wisten jullie al 😉

Ook de Ole van Zonen 09 blijft hier een toppertje. En ondertussen begin ik daar de voordelen van te voelen. Ik heb al zoveel maten uitgetekend dat ik voor de kleinste zoet ben voor een aantal jaar!

Ik kocht vorige week ook eindelijk een Prymtang & drukknopen bij Madeline de Stoffenmadam. Geen gesukkel meer met die kamsnaps. Kijk toch eens wat een leuke drukknopjes.

IMG_8400

Stoffen

Ik ben nog steeds bezig met mijn stoffenverwerking, deze 3 stofjes maken daar deel van uit. De roze van SYAS had ik wel al deels gebruikt maar nog ruim voldoende om het broekje en een halve Ole mee te maken. De poesjes lagen er nog integraal. De jongste is EN zot van diertjes EN mega schattig dus deze poesjes waren wel helemaal op haar lijf geschreven. Het enige nadeel van stoffenverwerking: ik weet niet meer waar ik ze ooit kocht…

De foto’s zijn deze keer van de hand van mijn man. Ik werkte nachten dit weekend en liet het dan maar aan hem over. Ook goed gelukt he?

Vergeet zeker niet eens te kijken naar de andere creaties. Dat zullen weer pareltjes zijn!

FlaflinkoKhadetjesNaaisdrovjeNathalie’s NaaiselsThe Needle Of ChoiceWoohoo by DavinaWilwarinCoutureLarthJongens tochSkwadraatliveAdivastyleJust DelphineNoxeemaMiss PixieGezien bij JustinePlus 2 is 5!MimalokiOOYAmadeLilliepawillieSewing à la carteBlogliesje


Patronen:

Ole & Billie – Zonen 09

Pepper Pants – Larth

Stoffen:

Playtime – SYAS

Poesjes? 

13 gedachten over “A Belgian Kitty Cat

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: