Eenvoud siert

Ik heb een hele stoffenkast vol met stofjes die ik over de jaren kocht. Veelal liggen daar stofjes in die mooi zijn op zich, maar amper combineerbaar zijn. Ik ontwikkelde de laatste tijd een voorliefde voor setjes. Daar zit Marieke Falderieke zeker voor iets tussen. Keer op keer maakt ze mooie setjes, werkt echt inspirerend. Maar dat lukt hier dus moeilijk met zo een kast vol vanalles… En dan toch, heel af en toe, lukt het om iets te combineren. Dit setje rolde afgelopen weekend van onder mijn machines. Het zijn 2 eenvoudige projectjes die snel klaar zijn.

Patronen

Het topje is de geliefde Issie top van Sewpony. Deze zit vlot in elkaar en toch heeft het dat beetje extra met de ruffles. Voor de rok maakte ik gewoon een rimpelrok en paste dan de lengte aan op mijn dochter. Easy peasy.

Stoffen

Ik kan zelfs geen gokje wagen waar ik deze stoffen ooit kocht. Maar ik kan wel zeggen dat er weer 2 stofjes uit mijn voorraad verdwenen zijn 😀

Oh, en ik word mega enthousiast van de doorlopende lijnen. Het is wat puzzelwerk bij het uitknippen, maar het is echt de moeite waard!

IMG_7943


Patroon: Issie Top – Sewpony

 

4 gedachten over “Eenvoud siert

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: