A reversible Painter in a freshly Painted room

Mijn man zat net niet te rologen toen ik met mijn recentste idee afkwam begin deze zomer. Onze 3 kindjes liggen, per toeval, samen in één kamer. Nu had ik het idee om onze oudste dochter haar eigen kamer te geven. Volledig nieuw ingericht. Als verrassing. Tegen dat ze terug zou zijn van haar allereerste Chirokamp. Lukt ons nooit zei hij.

Ik had een duidelijk thema in mijn hoofd: botanical. Van daaruit vertrok ik. Een behangpapier vond ik verrassend snel in de Brico. Doorheen de weken vond ik hier en daar al wat accessoires.

Vorige week maandag was het dan zo ver. We zetten ze af voor haar allereerste Chirokamp. Ik heb zelf (ondertussen vind ik dat wel super jammer) nooit in de Chiro gezeten, dus dit was best wel loslaten voor mij! Maar ik zag al snel dat het daar dik in orde zou zijn.

Zondagavond hadden we in alle stilte (en hitte!) al staan schilderen en maandagavond thuisgekomen van de dropoff zetten we dit schilderfeest gewoon verder. Dit ging verdacht vlot zeg, mijn man zou me nog gelijk moeten geven.

Behangervaringsdeskundige opi kwam dinsdag de botanical muur behangen (met hulp van moi…) en het inrichten kon al ver beginnen!

Je herkent misschien wel een bed en bureau uit de Ikea. Kussens scoorde ik (teveel ja) in Action, Casa, Leenbakker, Interiors, Traffic, … Het gezellige zeteltje komt ook uit de Leenbakker. De overvloed aan bureauspulletjes komen uit de Hema, alsook de bedlakens en donsdeken.

Om dan nu finaal tot mijn naaisel te komen. Een idee dat al in mijn hoofd zat toen de zomercollectie van See You At Six uit kwam. Geel, ik heb er niks mee. Maar het is toevallig wel de lievelingskleur van de dochter (vandaar de gele accentjes doorheen de kamer!). Dus kocht ik hem bij de Stoffenkamer, tijdens die gezellige naaidate die in mijn vorige blogpost al aan bod kwam 😉

Toen ik het stofje zag, zag ik er direct een Ole mee, een keerbare Ole. Ik dacht simpelweg eventjes die Painter te zeefdrukken of te flocken op het effen geel. Easier said than done. Ik nam een foto van de print, maar dat viel langs geen meter te traceren in het Silhouette programma… Omdat het idee al zo hard in mijn hoofd zat, en ik er dan niet van kan/wil afwijken, wendde ik me tot Naomi van SYAS zelf! Oef, ze bood me de nodige hulp. Waarvoor eeuwige dank 😉😘

We konden ze daarnet eindelijk terug in onze armen sluiten. Wat ziet ze er gelukkig uit zeg! En daar deed ze nog een schepje bovenop toen ze haar kamer zag 😍

IMG_5215


Patroon: Ole van Zonen09

Stoffen: Painted French Terry Sulphur Yellow

PS: zo zag de kamer er vroeger uit. Ingepalmd door babykamer die niet meer werd gebruikt, kamer die bijgevolgd werd volgegooid met vanalles en nog wat… (op deze foto’s al in opgeruimde toestand trouwens :p)

6 gedachten over “A reversible Painter in a freshly Painted room

Voeg uw reactie toe

  1. Lenora zal zich prinsesheerlijk helemaal alleen kunnen neervleien op haar bed of op haar kussens en af en toe kan ze eens knus zitten op haar bureaustoel of zeteltje. De gele kleur , haar lievelingskleur, zal zeker niet misgekozen zijn….Dus eigenlijk 1 mooie, knappe, prachtige realisatie door een flinke meid voor een flinke meid . TOPPIE Adiva.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: