No drama lama

Het was weeral zo ver. Een jarige! Stop de tijd…

Geheel volgens mijn verjaardagstraditie, rolde er weer een kleedje met matching kroon vanonder mijn machine. Kind 3, 2de verjaardag, dit was de 12de kroon, wat een collectie!

De stofjes kocht ik al een tijdje geleden bij Piekewieke. Toen ik ze zag liggen, wist ik dat het een prachtige combinatie zou zijn. Wat ik toen nog niet wist, maar vorige week snel doorhad, was dat ik te weinig gekocht had. Oops! Zal je leren van stofjes zonder doel te kopen… Gelukkig had ze hem nog en kon ik er alsnog invliegen. Want eens er een plan in mijn hoofd zit, wil ik daar niet meer gemakkelijk van afwijken… stofjes: Piekewieke, patroon: Cosmo dress (Sewpony), kroon Mina Dotter

Het kleedje kreeg een streepje goud door er paspel in te verwerken. De roze stof zelf heeft ook een prachtige gouddraad erin verwerkt 😍. De kleur van het groene vilt op de kroon, komt dan nog eens terug met een opvallende rits. Dat mag wel eens hé voor zo een pittige meid?

We hebben genoten van een topdag met onze familie. Een gelukje gehad met het weer en ons eerste officiële tuinfeest was een feit!

Ps: vraag me trouwens niet wat het verschil is tussen een lama en een alpaca 🙈🙊

7 gedachten over “No drama lama

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: