De Isa van Beletoile

Ik was maar al te gelukkig dat ik het nieuwe patroon van Beletoile mocht testen. De Isa, verschillende variaties mogelijk: sweater, jurk, sweaterjurk, croptop, met colorblock, zonder colorblock, korte mouwen, lange mouwen… Soit, opties genoeg. En dat treft, met 2 meisjes die nooit genoeg kleedjes kunnen hebben! Het patroon gaat van maatje 80 tem 152.

Ik mocht de sweaterjurk MET colorblock testen. Van een colorblock was ik al grote fan, na dit kleedje ben ik dat nog meer. Flynn koos deze stof van LMV eens voor zijn grote zus toen we samen een bezoekje brachten aan Madeline de Stoffenmadam. Ik had er ondertussen iets anders mee in gedachten maar toen ik het Isa patroon zag, wist ik dat deze ideaal zou zijn.

En omdat eentje geentje is, maakte ik gelijk nog een 2de versie. Deze stof ligt al een eeuwigheid in mijn kast (samen met een 200tal andere stoffen 🙈🙊) en vond ik ook wel ideaal voor de colorblock. Ik gebruikte gewoon de slechte kant voor het colorblock gedeelte. En ik heb nog genoeg stof over voor het oorspronkelijke doel: een rok voor mezelf!

foto zonder afgewerkte boordjes!

Dit kleedje zit echt op 1-2-3 in elkaar en er gaan er nog veel volgen hier. Ook voor mezelf ligt het patroon al klaar. Wist je trouwens al dat je tijdens de blogtour (tem 1 april) het vrouwenpatroon (sweater, 8 maten) gratis en voor niks krijgt als je de Isa voor kindjes koopt? Top toch?!

Het enige wat ontbreekt zijn goede foto’s. Was ik even vergeten dat mijn dochter op boerderijklassen zou zijn tijdens de blogtour… Geen geposeerde foto’s dan maar en observeer de 6-jarige maar in haar natuurlijke habitat 😆😉

4 gedachten over “De Isa van Beletoile

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: