Het dit-maak-je-in-15-minuten rokje

Er zijn voor Lenora al heel wat kleedjes vanonder mijn machine gerold. Nu werd het dus tijd voor rokjes! Heerlijke zwierrokjes…

Ik ben al een tijdje fan van de Boo! patronen!. Vooral de Grace Dress is al een aantal keer de revue gepasseerd. Maar nu dus rokjes, zoals gezegd zwierrokjes, dus gingen we voor de Skater skirt. De ontwerpster haalde hiervoor haar inspiratie bij het kunstschaatsen.

Het leuke aan de Boo! patronen is dat er heel wat verschillende opties worden aangereikt. Je kan er zelf mee spelen zoveel je wilt. Ik ga altijd eerst voor de simpelste versie.

De simpselste versie van de skater skirt is wel heel simpel. Eigenlijk neem je gewoon 2 halve cirkels, randen afwerken, randen aan elkaar, mooi boordje van onder of omzomen en wat boordstof… Klaar! Hooguit 15 minuten werk dus. Zo gaan er nog veel volgen!

skaterskirt2

Het eerste exemplaar wil dochterlief al niet aan doen natuurlijk. Is het omdat het zwart is? Is het omdat ze soms een peuterpuber is? Is het omdat het gewoon niet mooi is? Och, we zien wel!

skaterskirt3

skater skirt skaterskirt4

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: